Az
Új
Eletre

LEVEGŐ IHLETTE FORMA

A vadonatúj és teljesen elektromos Eletre egy feltűnő és progresszív Hyper SUV. A Lotustól már megszokott alapelveket és a márka DNS-ét továbbörökítve, több mint 70 éves múlttal a háta mögött, most egy teljesen új szegmensbe tör be. Az Eletre kifejezetten elegáns, egzotikus megjelenésű, de modern lifestyle autó, aerodinamikus elemekkel. A fenntarthatóság jegyében prémium anyaghasználat jellemzi.

600
260
2.90

ÚJRA-DEFINIÁLT INNOVÁCIÓ

LENYŰGÖZŐ TELJESÍTMÉNY, MINDEN NAP

Páratlan Lotus élmény. Az optimálisan merev szerkezet és az aktív dinamika tökéletesen kombinációja biztosítja az egyedülálló teljesítményt, amit a Lotus-tól már megszokhattunk. Az erőteljes motor és az alacsony tömegközéppont teszi ikonikussá és különlegessé a vezetési élményt.

A LEGFEJLETTEBB INTELIGENCIA

A világ első sorozatgyártású járműbe épített LiDAR rendszere és fejlett komplex vezetési funkciók teszik az Eletre-t jelenlegi legfejlettebb Lotus modellé. Az Eletre az első SUV, amely 800 V-os technológiájával, kivételesen hosszú hatótávot és rövidebb töltési időt biztosít.
Az aktív szenzorok úgy lettek beépítve, hogy akár teljesen rejtve maradnak, nem megbontva az autó különleges formáját. Használatuk során kiemelkednek az elöl és hátul a tetőlemezből, valamint a sárvédőívek felett.
A dinamikus indítási funkció, a csúcstechnológiás kezelő felület és a head-up display teszi különleges választássá ezt az SUV modellt.

LÁZADÓ, MERÉSZ ÉS DRÁMAI

Ajánlatkérés

* Kötelező mezők

Hamarosan felkeressük az alább megadásra kerülő e-mail címe vagy telefonszáma alapján.

ÉLETRE KEL