A Vezetés Szerelmeseinek

A Lotus autók az igazi és megismételhetetlen vezetésélmény átélésére születtek. Tervezésük és építésük az első elképzeléstől kezdve ezt a célt szolgálja. A célunk egyszerű – megalkotni egy olyan autót, ami fantasztikus élménnyé teszi a vezetést. Szlogenünk is ezt hangsúlyozza:
’A Vezetés Szerelmeseinek’.

Richard Hill, a Lotus aerodinamikáért felelős tervezői részleg vezetője

Egyediség

Lotus autót vezetni többet jelent, mint egy átlagos sportkocsival közlekedni. Olyan autókat alkotunk, amelyek szinte eggyé válnak az úttal – légiesek és könnyedek, használatuk élvezetes azonban nem félelmet keltő, kormányzásuk precíz és hihetetlenül informatív.

Harmonikus kapcsolat

A Lotus autók egyfajta közösséget alkotnak vezetőjükkel. Egy könnyed és zökkenőmentes kapcsolat alakul ki autó és vezetője között. Oly módon kapcsol össze az úttal, amire csak egy Lotus képes.

Könnyedség

A Lotus autók kivitelezésének minden részlete valamilyen visszajelzést közvetít a vezetője felé. A vezető ülés, a háttámla, a pedálok – mindenhol érződnie kell a tökéletes összhangnak.

Magával ragadó

Az idill pillanata, amikor autó és vezetője szinte eggyé válnak. A Lotus autók azonnal reagálnak vezetőjük minden apró rezzenésére – ez is a tökéletes összhang egyik alapfeltétele.

Lotus - For the Drivers

Alkalmazkodó

“Megpróbáljuk a vezetést újra szórakoztató élménnyé tenni”

Colin Chapman, a Lotus Cars alapítója

Tervezés

Formatervezés a használhatóság jegyében

Tudjon meg többet