Lotus
Emeya

BÁRKI VEZETHET, DE NEM MINDENKI SOFŐR
BEMUTATJUK A TELJESEN ELEKTROMOS HYPER-GT-T

Emeya

Világok találkozása.

Erőteljes és precíz.
Merész és finom.
Ambiciózus és visszafogott.

A múlt és a jövő összekötője;
Teljesítmény és dizájn;
Luxus és hatékonyság;
Érzelem és logika.

Versenypályára született,
az utakra tervezve.

A CSEND MÉG SOSEM CSAPOTT EKKORA ZAJT

Az Emeya kettős motorarchitektúrája ( felépítése, struktúrája) 905 lóerőt és 985 Nm nyomatékot biztosít, kategória első teljesítmény-súly arányával, amely egyedülálló Lotus vezetési élményt nyújt.(5,2)

2.78
sec 0-100 km/h
gyorsulás2
256
km/h max
végsebesség2
Klasszikus
jövő

Erőteljes és progresszív vonalak hangsúlyozzák a mozgást és a mozgékonyságot, mindezt drámai izomzattal és könnyedén karcsú sziluettel.

Az aktív, motorsport ihlette hűtőrács, a légterelő, a diffúzor és a hátsó szárny harmonikusan együttműködve maximalizálják az irányíthatóságot és növelik a hatótávolságot.

A kategóriaelső aktív hátsó szárny nagy sebességnél kinyílik növelve a leszorítóerőt és a jobb kezelhetőséget.

Az adaptív távolsági fényszóró technológia maximalizálja a gyenge fényviszonyoknál való éles látást, miközben a szembejövő járművezetőket védi az elvakítástól.

FAST AT A STANDSTILL

Az Emeya 800 V-os akkumulátortechnológiát használ a legmodernebb Lotus Hyper gyorstöltővel ellátva,
így kevesebb időt tölt várakozással és több időt vezetéssel.

Összekapcsolva

AZ EMEYA KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS INTELLIGENS UTASTERE PÁRATLAN KAPCSOLATOT BIZTOSÍT SOFŐR ÉS A JÁRMŰ KÖZÖTT

Lotus Emeya

Sofőrközpontú pilótafülke

Azonnali információ szolgáltatás

Lotus Emeya

Azonnali kapcsolat

Streamelés, navigálás és frissítés 5G adatátvitellel

Lotus Emeya

Hiperrealisztikus KEF hangzás

Méltán elismert hangrendszer, amelyet a KEF csapatával együttműködve fejlesztettek ki.

Lotus Emeya

A kifutótól az autópályáig

A luxus minőségű fenntartható, újrahasznosított szövetek a divatipar megmaradt anyagaiból készülnek a prémium kivitelezés érdekében.

Lotus Emeya

Szénszálas tervezés

A szénszálas anyagok széleskörű felhasználása az Emeya belsejében és külsejében csökkenti a súlyt, miközben fokozza a teljesítményorientált hangulatot.

EGY PILLANAT ALATT ODAVONZZA A TEKINTETEKET

A MEGNYERŐ SPORTAUTÓ AGILITÁS TALÁLKOZIK A GT KIFINOMULTSÁGÁVAL

VÉGSŐ VEZETÉSI ÉLMÉNY

Az alacsony súlypont, a tökéletes 50-50 súlyeloszlás és a villámgyors gyorsulás izgalmas vezetési élményt tesz lehetővé.4

TISZTA FÉKEZŐERŐ

Engedje szabadjára magabiztosan az Emeya 905 LE erejét a kategóriájában legjobb fékrendszernek köszönhetően, amelyet nagy teljesítményű gumiabroncsok egészítenek ki.4

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

A Lotus Cars fenntartja a jogot, hogy a jövőben felülvizsgálja az árakat, többek között az anyagok elérhetősége, a szállítási költségek, az infláció és a (helyi) adók változása miatt. A jármű végleges ára a választott modelltől, az opcióktól, a specifikációktól és az adóktól függ. Az ezen az oldalon használt képek egy kizárólag promóciós célokra használt járműről készültek. A képek tehát tájékoztató jellegűek, és azokból semmilyen jog nem származtatható. A képek az opcionális felszereltséget mutatják.
Az ezen az oldalon részletezett járműspecifikációk szimulációkon alapuló célspecifikációk. Előfordulhat, hogy a bemutatott modell egyes jellemzői, extrafelszereltségei és színei nem, vagy csak más specifikációban állnak rendelkezésre. A megadott üzemanyag-fogyasztási és károsanyag-kibocsátási adatok a jogszabályban előírt mérési eljárások szerint kerültek meghatározásra. 2022. január 1-jén a WLTP vizsgálati ciklus teljes mértékben felváltotta az NEDC vizsgálati ciklust, ezért az új járművek esetében ezen időpont után már nem állnak rendelkezésre NEDC értékek. A hatótávolság a gyakorlatban a vezetési stílus, a sebesség, a terhelési tényező, az időjárás és a domborzati viszonyok miatt eltérhet. A gyakorlatban elérhető töltési idő a külső körülmények, például a töltő típusa, az akkumulátor állapota és az időjárási viszonyok miatt változhat.

1 350 kW-os egyenáramú gyorstöltőhöz csatlakoztatva optimális körülmények között. A töltési idő a töltő és az akkumulátor típusa, kora, állapota, hőmérséklete, indítási töltése és a környezeti feltételek miatt változhat. A töltő elérhetősége a helyszíntől függ.
2 Célérték Lotus Emeya R specifikációval felszerelve, szimulációk alapján. A nagy teljesítményű jellemzők nem helyettesítik a kellő körültekintéssel és óvatossággal történő biztonságos vezetést. A vezetőnek fokozott óvatossággal és felelősségteljesen kell vezetnie.
3 Ezek az adatok nem feltétlenül tükrözik a valós vezetési eredményeket, amelyek számos tényezőtől függnek, beleértve az akkumulátor indítási töltöttségét, a felszerelt opciókat, az időjárás változásait, a vezetési stílusokat és a jármű terhelését.
4 A nagy teljesítményű funkciók nem helyettesítik a biztonságos, kellő körültekintéssel és figyelemmel történő vezetést. A vezetőnek fokozott óvatossággal és felelősségteljesen kell vezetnie.
5 A vonatkozó jogszabályoknak megfelelően az Emeya a motorok indításakor a sebességhatárok eléréséig és tolatáskor jellegzetes hangot ad ki.